Tule mukaan!

Kehitystön yhteisön keskeisin toimintamuoto on työpajat, mutta meillä on myös muuta toimintaa!

Tulevat Kehitystön tapahtumat

Olemme lomalla! Lisää tapahtumia pian!


Tarkemmat tiedot kaikista Kehitystön menneistä ja tulevista tapahtumista löydät aina Facebookista: fb.com/kehitysto/events

Tapahtumat on saatavilla myös Google Calendar -muodossa.

Vapaammat tapaamisen

Kehitystö järjestää säännöllisesti Helsingin seudulla tapahtumia, joihin voi liittyä mukaan ilman erityistä osaamista. Tapahtumien joukkoon mahtuu yhdessä meditointia, lukupiirejä, avoimeen hallitustyöskentelyyn osallistumista ja erilaista työryhmätoimintaa. Parhaiten tiedon uusimmista tapahtumista saa liittymällä Kehitystön yhteisön Facebook -ryhmään.

Työpajat

Myös työpajaan osallistuminen on erinomainen tapa tutustua toimintaan ja päästä juttelemaan toimintaa organisoivien ihmisten kanssa. Työpajojen materiaalit löydät tämän sivuston Materiaalit -osiosta.

Vertaisohjaus

Vertaisohjaus on Kehitystöön jo hieman paremmin tutustuneille ihmisille tarkoitettu väline oman hyvinvoinnin tavoitteiden seuraamiseen ja edistämiseen. Vertaisohjauksessa osallistujat ottavat vuorotellen joko ohjaajan tai ohjattavan roolin, ja yhteisiä ohjeita noudattamalla ohjaajan kysymykset auttavat ohjattavaa sekä täsmentämään tavoitteitaan että löytämään keinot vastaan tulevien esteiden kaatamiseksi. Vertaisohjausta voi tehdä joko oman parin kanssa itsenäisesti, tai osallistumalla ryhmävertaisohjaustapaamisiin.

Jos vertaisohjaus kiinnostaa, tule rohkeasti mukaan toimintaan ja kysele aktiiveilta kuka voi tällä hetkellä auttaa sinua eteenpäin!