Kehitystön työpajat

Sivu on siirtynyt tänne

Tulevat Kehitystön työpajat

Tapahtumia ladataan tähän ...


Tarkemmat tiedot kaikista Kehitystön työpajoista löydät aina Facebookista: fb.com/kehitysto/events

Miten saan työpajan omaan kaupunkiini / kouluuni / työpaikalleni?

Kehitystön toiminnan taustalla ovat vapaaehtoiset ihmiset, niin kuin esimerkiksi sinä. Siispä paras keino saada Kehitystön työpaja lähelle sinua on pitää sellainen itse! Asioita ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin, sillä Kehitystö ry tukee työpajojen järjestämistä monella erilaisella tavalla.

Tältä sivulta löydät listan työpajoista, joille Kehitystö ry on luonut vapaasti käytettäviä ohjeita ja työpajamateriaaleja. Työpajojen konsepti on luotu niin, että niiden järjestämiseen ei välttämättä tarvitse ollenkaan rahaa, mutta joskus pienet tarvikehankinnat auttavat tekemään tilaisuudesta sujuvamman, ja tähän Kehitystö ry:ltä voi hakea myös pientä taloudellista tukea.

Lisäksi yksilöllistä apua kaikkiin työpajan järjestämiseen liittyviin kysymyksiin saa liittymällä Kehitystön Yhteisön Facebook -ryhmään ja kysymällä rohkeasti!

Alla toistaiseksi julkaistut työpajat:

Työpaja: Konkretisoi elämäsi suunta

Työpajassa käydään läpi sitä mikä on ollut edellisen vuoden aikana myönteisellä tai kielteisellä tavalla merkityksellistä, ja millaisia asioita haluaisi elämäänsä enemmän tai vähemmän. Sen jälkeen asetetaan tämän saavuttamiseksi konkreettisia tavoitteita ja määritellään askeleet, jotka vievät niitä kohti. Katso tarkempi ohjeistus täältä!

Työpaja: Miten tukea ystävää

Työpajassa käsitellään vertaisohjauksen tieteellisesti tutkittuja käytänteitä ja harjoitellaan niiden taustalla olevia taitoja. Tarkempi ohjeistus tulossa pian!

Työpaja: Hyvinvointia itsemyötätunnolla

Tarkempi ohjeistus tulossa pian!

Työpaja: Tukea tavoitteisiin tapojen voimalla

Työpajassa tutustutaan tapojen muodostamisen teoriaan ja otetaan ensimmäiset askeleet tavoitteitasi tukevien tapojen määrittämiseen ja muodostamiseen. Tarkempi ohjeistus tulossa pian, mutta täältä löytää jo työpajakalvot ilman speakers noteja.